Techtorial 2022

Idén újra Techtorial, ezúttal végre személyesen, nem hiába hát a szlogen: “Újra együtt”. Az eseménynek szeptember 27-én az Etele Cinema ad otthont.

Sok érdekes előadás található a palettán, de nekem ez az alkalom most rendhagyó lesz mivel én is az előadók közé tartozom.

Szerettel várok mindenkit 15:30-tól az 5. emeleten a 4-es terembe, az “Ezer plusz egy szem” című előadásomra.

A cím picit megtévesztő, ráadásul az előadás az FSO (Full Stack Observability) kategóriába került, mivel a ThousandEyes (ezer szem) az egyik fő témám. De szó lesz DNA Centerről (plusz egy szem), Catalyst 9000 app-hostingról, ThousandEyes – DNA Center integrációról, de belecsempészek az előadásba egy kis WiFi-t is. Szóval az előadás nem nyomokban, hanem komolyabb dózisban tartalmaz Enterprise Networking témákat is.

Egész pontosan az alábbival készülök:

A ppt-n már az utolsó simításokat végzem, a labor környezet is készen áll.

Idén az esemény Platina szintű támogatója az ACE Network Zrt., ahol már több mint 3 éve dolgozom. Várunk szeretettel mindenkit a 6. emeleten az ACENET különtermében (13-as terem) érdekes előadásokkal, beszélgetésekkel, podcast-tel, illetve 16:20-17.00 között “Meet the Engineer” programmal (ahol én is ott leszek). De standunk is lesz az 5. emeleten, ott is megtaláltok engem és kollégáimat is.

Találkozzunk kedden, jó szórakozást kívánok minden résztvevőnek!