Tervek 2020-ra

Minden év elején átgondolom mit szeretnék elérni a következő 365 napban, mert

 

“ami be van ütemezve, az el van végezve”.

 

Szakma/tanulás

Idén újulnak a Cisco vizsgák. Átnéztem a “kínálatot”, és egy olyat találtam amit mindenképpen szeretnék megcsinálni. Erre már csak azért is szükségem lenne mert idén újítanom kell a CCNP-t.

Implementing Cisco SD-WAN Solutions (300-415 ENSDWI)

Mást vizsga szinten nem tűztem ki célnak, nyitott szemmel járok, figyelem a lehetőségeket, illetve az SD-WAN és SD-Access témákba tervezek elmélyülni. De ha más jön annak is örülök, a lényeg hogy fejlődjek. Azzal pedig szerintem nem lesz probléma 🙂 .

 

Sport

Idén nem tűztem ki célnak az évszám lefutását (2020 km). Persze regisztráltam az oldalon, és biztos vagyok benne hogy meg is tudnám csinálni, hiszen kétszer már sikerült, feltéve persze ha nem jön közbe sérülés.

De idén inkább csak a mozgás öröméért szeretném csinálni, ha bringázni lenne kedvem akkor oda megyek, nem akarok futni csak azért hogy meglegyen a heti km. A lényeg az aktív életmód megtartása, illetve most már tényleg jó lenne ledobni pár kilót is.

 

Blog

Minden évben megígérem, hogy több bejegyzés lesz, ezért idén nem teszem meg 🙂 . Ami viszont biztos hogy picit elszakadok ettől az oldaltól és máshol is találkozhattok majd velem. Persze ez a platform is él tovább, lesznek bejegyzések ugyanúgy, mint eddig. Csak picit kinyílik számomra a világ. De mindent megtudtok a maga idejében 😉 .

 

 

Boldog új évet kívánok mindenkinek!