"Mert a csomagok sosem hazudnak."

Cisco IT Blog Awards – ott vagyok a döntőben a “Most Educational” kategóriában!

Nemrég kaptam az emailt, hogy bejutott a blog a Cisco által meghirdetett verseny döntőjébe, a “Most Educational” kategóriában.

 

Az IT Blog Awards minden évben megrendezésre kerül, nyáron mondhatni csak poénból jelentkeztem rá, és abban a pillanatban el is felejtettem az egészet. Ez egy nemzetközi verseny, én magyarul írok (szándékosan, hiszen angol nyelvű blogból rengeteg van, magyarból nem sok), ami valljuk be nemzetközi szinten nem valami versenyképes 🙂 , ezért az olvasottság is eléggé korlátozott . Aztán kaptam egy levelet, hogy bejutottam a döntőbe. Hoppá.

 

Az alábbi kategóriákat hirdették meg:

  • Best Analysis – Does this blog provide insightful discussions?
  • Best Cert Study Journey – Provides useful insights into the need-to-knows throughout a certification study journey.
  • Best Newcomer – A great new blog / podcast / etc. started in the last(ish) year.
  • Best Podcast or Video Series – Best in content and creativity delivered in the format of videos or podcasts.
  • Most Educational  – Shares great tips, tricks, or how-to’s to help you learn something new or further your understanding on a topic. 
  • Most Inspirational  – Inspires the reader to think differently or view something in a creative way. Makes you want to roll your sleeves up and jump into your network.

 

Ezt írja a Cisco:

The goal of the IT Blog Awards is to recognize the broader community of IT bloggers and we’re thrilled to have had so many talanted bloggers participate.  We reviewed each blog based on content value, credibility, design, and the fit with the categories each blogger chose.

 

Mi jön most?

November 22-től december 13-ig tart a szavazás, ezen a linken lehet leadni a voksokat. 12-en vagyunk a kategóriában, nyilván sok esélyem nincs egy magyar nyelvű bloggal, de ha úgy gondolod hogy segítesz egy szavazattal akkor megköszönöm. Most már kíváncsi vagyok meddig lehet eljutni 🙂

 

Eredményhirdetés

2020. januárban.

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.