Kétheti update

Múlt héten nem volt update, ezt (is) pótolom. Ennek oka, hogy péntektől vasárnapig feküdtem egész nap az influenza miatt, és egész nap néztem a TV-t. Olyan hasznos infokat szedtem össze hogy a szánkósok a téli olimpián 130-cal hasítanak, mikor belegondoltam, hogy én autópályán megyek annyival… Azért beleborzongtam.

Ebből következik, hogy futásból kimaradt egy pár nap. Ezért is igyekeztem felhalmozni tartalék kilométereket, gondolva ezekre az esetekre.

A héten szerdától már futottam, óvatosan, de sok km-t, idén egy hét alatt a legtöbbet 🙂 . Be kellett hozni a lemaradást sajnos.

 

 

A havi cél biztos, hogy nem lesz meg, 76 km-t 1,5 hét alatt nem fogok összekaparni (vagyis hát lehetne, de neccess. Egy sérülést semmiképpen nem ér meg). De lényeg, hogy az össz km meglegyen 340 (havi 169 kell az éves 2018 km-hez), az meg csak 47 km, annyi meglesz szerintem. Majd márciusban erősítek, úgyis ott a Spuri Öböl félmaraton hónap végére (bár lassan már szombatonként is 21K-kat futok edzésen, szóval az FM már nem akkora katarzis mint novemberben. Versenyen persze más, meg a várba felfutni az nem egy szokványos sztori lesz).

 

Tanulás ügyileg a CyberOps SECFND-t nyomom, ezzel le vagyok maradva, mert a Written januárban elvitte az időt (persze megérte, nem panaszkodok), nem sikerült a load-sharing a CCIE és a SECFND között tökéletesen. Viszont mások már régen túl vannak a vizsgán én meg még jegyzetelek, szóval be kell gyújtani a hajtóműveket.

Megpróbálom behúzni a vizsgát még februárban (valószínűleg jövő hét után), mert a SECOPS állítólag nehezebb.

 

Egyéb: megvolt a CiscoChampion kickoff, sok újdonság nincs a tavalyihoz képest, de legalább megküldték a 2017-es oklevelet… 🙂 .

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.