Ez volt a héten

Ismét eltelt egy hét, ezek történtek:

Tanulás

A héten csak a Written-nel foglalkoztam. A CyberOps-szal jóval a kitűzött cél előtt vagyok, már átnéztem az első 9 fejezetet.

Megnézve a ráfordított időt, hosszú estéim és hétvégém volt.

 

 

Viszont szerencsére a tervnek megfelelően sikerült haladni. Nem azt mondom, hogy minden témában 100%-osan felkészültem (azt nem is lehet), de a 90%-os szint biztos megvan. Az utolsó héten pedig még egyszer átnézem az egész anyagot, és lesz, ami lesz.

 

 

 

Futás

A célom az volt, hogy picit gyengébbre veszem a hetet, mert múlt héten kishíján 50 km jött össze. 40-45 közé lőttem be a távot, ezt remekül sikerült is teljesítenem, 46 lett a vége. A hétvégi hosszút is visszavettem 16 km-re.

 

 

 

A jövő héten 40 km a cél, tehát egy tervezett gyengébb hét. Két erősebb után ajánlatos egy regeneráló, lazább hetet beiktatni (mikrociklus). Ez lesz a jövő héten.

 

Meraki

Szerdán részt vettem egy egész napos ingyenes Meraki online tréningen. Ez 90 perc előadásból, és 5,5 óra laborból állt. Az előadásból mérsékelt információt sikerült felfogni az előadó miatt. A labor tök jó volt, egy guide alapján kellett bekonfigurálni a szükséges funkciókat (ez volt a LAB A). Aztán jött a TSHOOT (LAB B), ami számomra meglepően nehéz volt. Az első két tickettel elszórakoztam kb. fél órát, volt vagy 4 hiba összesen, és nagyon nem triviálisak. Azt hittem majd ilyenek lesznek hogy le van tiltva a switchport, vagy ilyesmi. De nem (csak) ilyenek voltak.

80%-ot kellett elérni, ez meglett, kaptam is egy szép oklevelet érte (a 2018. október 1. az nem tudom hogy jött ki nekik 🙂 ), és egy email aláírásban használható logót.

 

És a logó:

 

 

 

Ciscolive!

Még két hét és kezdődik a CiscoLive!, szóval jövő héten össze kell szednem az előadásokat, amelyekre be akarok ülni, mert annak még neki sem álltam.

 

Cisco Champion

A jövő hétre ígérik a 2018-as Cisco Champion listát. Jelentkeztem ismét, meglátjuk, hogy bekerülök -e.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.