Tervek 2018-ra


A tavalyi évhez hasonlóan (klikk), ismét három kategóriában tűzök ki célokat:

  • Szakma
  • Sport
  • Magánélet

1. Szakma

CCIE újítás és CCNA Cyberops. Mindent leírtam ezekről ebben a bejegyzésben.

A CCNA CyberOps kurzus április végéig tart, addig le kellene tenni a két vizsgát. Ezzel az első félévre meg is van a terv. És hogy utána mi lesz? Nem tudom. Lehet, hogy semmi. Lehet, hogy tanulok mondjuk Python-t, angolt, vagy amit hoz az élet. Konkrét cél egyelőre nincs. Meglátjuk.

 

2. Sport

Itt már konkrét célok vannak a 2018-as évre. A legnagyobb (és már neveztem is), a SPAR maraton októberben. Ha nem kínlódok valami sérüléssel, és jól sikerül a felkészülés, szerintem menni fog. Emellett tervezek még néhány félmaratont, esetleg egy Balaton átúszást. Hogy pontosan milyen versenyeket néztem ki magamnak, azt a Sport események menüpont alatt láthatod.

Van egy kezdeményezése a BSI-nek, hogy minden évben fussák meg az évszámot km-ben. Ez azt jelenti, hogy 2018-ban 2018 km a cél. Ez napi 5,5, heti 40, havi 168 km. Csatlakoztam a csoporthoz, és elkezdem. Nem vagyok benne biztos, hogy menni fog. Ha érzem, hogy fáj valami, sérülés van, vagy akármi, akkor nem erőltetem. De jó buli lenne megcsinálni.

Remélem, hogy a fogyás ilyen mennyiségű mozgás mellett magától értetődő lesz, és igyekszem jobban figyelni a kajára is.

 

3. Magánélet

Life-work balance 🙂 . Ez a cél jövőre is. A gyerekek nőnek, egyre könnyebb velük kimozdulni. Szeretnék minél több időt velük tölteni, mert ezeket az éveket nem kapom vissza soha.

 

BÚÉK!

Hozzászólás

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.