Tervek 2018-ra


A tavalyi évhez hasonlóan (klikk), ismét három kategóriában tűzök ki célokat:

  • Szakma
  • Sport
  • Magánélet

1. Szakma

CCIE újítás és CCNA Cyberops. Mindent leírtam ezekről ebben a bejegyzésben.

A CCNA CyberOps kurzus április végéig tart, addig le kellene tenni a két vizsgát. Ezzel az első félévre meg is van a terv. És hogy utána mi lesz? Nem tudom. Lehet, hogy semmi. Lehet, hogy tanulok mondjuk Python-t, angolt, vagy amit hoz az élet. Konkrét cél egyelőre nincs. Meglátjuk.

 

2. Sport

Itt már konkrét célok vannak a 2018-as évre. A legnagyobb (és már neveztem is), a SPAR maraton októberben. Ha nem kínlódok valami sérüléssel, és jól sikerül a felkészülés, szerintem menni fog. Emellett tervezek még néhány félmaratont, esetleg egy Balaton átúszást. Hogy pontosan milyen versenyeket néztem ki magamnak, azt a Sport események menüpont alatt láthatod.

Van egy kezdeményezése a BSI-nek, hogy minden évben fussák meg az évszámot km-ben. Ez azt jelenti, hogy 2018-ban 2018 km a cél. Ez napi 5,5, heti 40, havi 168 km. Csatlakoztam a csoporthoz, és elkezdem. Nem vagyok benne biztos, hogy menni fog. Ha érzem, hogy fáj valami, sérülés van, vagy akármi, akkor nem erőltetem. De jó buli lenne megcsinálni.

Remélem, hogy a fogyás ilyen mennyiségű mozgás mellett magától értetődő lesz, és igyekszem jobban figyelni a kajára is.

 

3. Magánélet

Life-work balance 🙂 . Ez a cél jövőre is. A gyerekek nőnek, egyre könnyebb velük kimozdulni. Szeretnék minél több időt velük tölteni, mert ezeket az éveket nem kapom vissza soha.

 

BÚÉK!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.