"Mert a csomagok sosem hazudnak."

CiscoLive 2016, Berlin

Pénteken – hála a munkáltatómnak – regisztrálhattam a 2016-os CiscoLive-ra, amely Berlinben kerül megrendezésre. Ez mellékszálon azt is jelenti, hogy idén nem újítom meg a CCIE-t, de már regisztráltam február 16-án 12.00-ra a CCIE R&S Written-re.

 

I’m Attending Cisco Live 2016 Berlin

 

Mi az a CiscoLive?

A CiscoLive a Cisco szakmai konferenciája. Európában évente egy alkalommal rendezik meg, jövőre Berlinben (idén Milánban volt). Több száz előadás közül válogathatnak a résztvevők. A lista itt található.

 

Mennyibe kerül?

December 14-ig regisztrálva 1800 € (CCIE/CCDE kedvezmény: 100 €). További részletek itt.

 

Az húzós. Mit kapok még a pénzemért?

A regisztráció tartalmaz egy vizsgakupont, amellyel bármelyik Cisco írásbeli vizsgát le lehet tenni. A vizsga a helyszínen, egy kihelyezett VUE részen lesz. Na meg persze napokig előadásokat hallgathatsz, kipróbálhatsz eszközöket, beszélgethetsz Ciscos emberekkel, stb. Itt minden infot megtalálsz.

 

Egyebek?

CCIE lounge, amely mindig nagy álmom volt. Oda csak CCIE-k léphetnek be, és kapnak egy exkluzív CCIE ajándéktárgyat is :).

 

Beszámolsz majd majd, mi van?

Persze. Elsősorban twitteren, mert nem hiszem, hogy lesz időm és kedvem blogolni :). A honlap jobb oldalán a “Twitter” plugint már életre keltettem, de követhetsz itt is: @fkuris

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.