Így mentem át a CCIE labor vizsgán – 2. rész – kiutazás

Mivel a vizsga január 20-án volt, ezért 19-én utaztam ki. 16.30-kor indult volna a gépem, de fél óra késéssel sikerült felszállni. Hét körül értem oda Charleroi-ra, onnan 1 óra a transzfer Bruxelles Midi-re. Ott vettem kaját és piát (2 Red Bull, 1,5 literes ásványvíz, egy gofri és az egy literes Nestea került 12€-ba, szóval nem olcsó város).  Aztán vonatra pattantam, és irány Diegem (ez a megálló van a Cisco mellett).

 

A diegemi vasútállomás
A diegemi vasútállomás

 

A vasútállomástól kb. 5 percet sétáltam, és akkor tárult elém ez a kép:

 

A Cisco épülete este
A Cisco épülete este

 

Most annyi eltérés volt a múltkori túrához képest, hogy most nem az NH Airport-ban szálltam meg, hanem az IBIS-ben. Ez kb. 15 perc sétára van a Cisco épületétől, de jóval olcsóbb. Két éjszakára tökéletes volt, a reggeli pedig kiemelkedően jó.

 

2015-01-21 08.05.09
Az IBIS

 

A szoba teljesen jó volt, tiszta és rendezett. Ami környékbeli adottság, és amivel egyik hotel sem tud mit kezdeni, az a reptér közelsége. Öt percenként jön vagy megy egy gép. Erre fel voltam készülve, és egy elég profi füldugót vittem magammal. Ez a vizsga napján is jó szolgálatot tett.

A hotelszoba
A hotelszoba

Szóval 21.00 körül odaértem a hotelba. Zuhanyoztam, beállítottam az ébresztőt 6.30-ra és lefeküdtem aludni. Szerencsére eléggé elfáradtam, és 23.00 körül el is aludtam. Nagyon fontos volt, hogy a lehető legtöbbet aludjak, hogy bírjam másnap végig a napot. Néha felébredtem éjjel, de várakozáson felüli minőségű volt az alvás.

Aztán elérkezett a másnap reggel…

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.